| Piano Man????Battle??? | |
|
+5MC_PSIHA 'haos PianoMan EgoN McKEN 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
McKEN
| Naslov komentara: Piano Man????Battle??? Wed Jan 07, 2009 6:12 am | |
| hajde sa mnom battle kad zavrsis sa psihom???24 lajne od jedne runde,bez vrjedanja porodice i bez kontri??? | |
|
| |
EgoN
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Wed Jan 07, 2009 7:09 am | |
| e jeste dosadni sa battlovima, svaka vam cast | |
|
| |
PianoMan
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Mon Jan 12, 2009 2:54 pm | |
| ajd ev neka ko eki 24 lajna o_O brate seljak si ko osoba,znas,vjeran ko nevjera i da si izmislio rep ne bi dobio titulu repera brate prejak sam za tebe,iskreno mrsko mi da fakat srokam al kad majmun hoce da mu zacepim usta onda fakat moram ne razumijes,nemas sanse zasto vise pokusavas samo reci kad cemo se naci pa da te sine obucavam zasad stih mi proucavaj i pokusaj ga shvatit pa skontaj bez truda i rada ne mozes zestok stih bacit za dobar battle moras imat punch al ono bas da razara recimo ovo,da li shvatas da sam ko moj covjek emir fatalan* citao sam ti tekstove i moram priznati nisu losi,dobri su brate ti bi nest fino napisao kad bi zemlja preradila crvotocinu jos 11 lajnova tek trinesti tebra kod kraja nismo nigdje mi mada si vec izgubio pa bih ovo sranje mogao kraju privesti ajde iskreno kome si uzeo tekst dosta lazi brate reci mi brate samo me zanima kako ces ti napisat dvadeset cetiri i na kracim brines o duzini lajna pa izgubis na estetici a ja brate imam flow koji nikako ne mozes prestici evo devetnaesti lajn,covjece ostalo mi jos pet kako je jeben diss brate od njega izgubis svijest poderao bih te jace al brate suzdrzavam bijes i evo jos za kraj da svima kazem koju rijec posteno sam odero,naravno pobjedu sam odnio led sam probio,textom slomio,i otisao kad sam dobio *fatalista se zove emir uh jbt jes mi bilo mrsko pisat sve ovo | |
|
| |
'haos Admin
Posts : 177 Join date : 2008-06-02 Age : 30 Location : Rajvosa!!!
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Mon Jan 12, 2009 3:10 pm | |
| sto se fali odkad ga je fatalni pohvalio da pravi dobre bitove kazem vam, piano man ce nas se odreci... a inace si podero, jednostavne rime a prejeben sadrzaj | |
|
| |
McKEN
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Tue Jan 13, 2009 7:06 am | |
| gledaju svi na tebe kao jednog rappera kao sto gledaju u striptiz klubu dj-a u betlu cu te ubiti kao u smack downu samo sto ovo nece biti gluma neg ce biti zapravo moje rime imaju moc kao i led jer od njih picka ce da ti se smrzne kad si davo nadimke trebao je biti slican tome al ne pianoman nego pianowoman mozda bi sada bolje rime imao umjesto strebajuci,kad bi se tad u battle borio rap sa tobom nema nikakve veze jer to nije muzika tvoja pa kako ce biti kad si doso sa nekog sela slusas one krkane i ponosis se time mislis da si faca sto ti je rodzak kitic mile prestani se baviti rapom jer ti mjesto nije tu slusati tebe je kao pored ferarija voziti jugu ljep si ti,kao slika ljep kao slika na kojoj je nacrtan ruzni,stari djed pametan si,to ti je jaca strana ali jaca kao sto je beba od jackie chana sa karom od 50 centa opasan* si ti ma izgubio si,sa betlanjem trebas zauvjek stati boriti se sa mnom je kao igrati se sa vatrom vrucom a boriti se sa tobom je kao igrati sa treceligasom... opasan*-ne mislim opasan kao da ga se boji neko,nego opasan npr.kaisem il tako nes... ev sad cu napravit anketu pa vi odlucite ko je bio bolji... | |
|
| |
MC_PSIHA
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Tue Jan 13, 2009 7:40 am | |
| - McKEN (citat):
- gledaju svi na tebe kao jednog rappera
kao sto gledaju u striptiz klubu dj-a u betlu cu te ubiti kao u smack downu samo sto ovo nece biti gluma neg ce biti zapravo moje rime imaju moc kao i led jer od njih picka ce da ti se smrzne kad si davo nadimke trebao je biti slican tome al ne pianoman nego pianowoman mozda bi sada bolje rime imao umjesto strebajuci,kad bi se tad u battle borio rap sa tobom nema nikakve veze jer to nije muzika tvoja pa kako ce biti kad si doso sa nekog sela slusas one krkane i ponosis se time mislis da si faca sto ti je rodzak kitic mile prestani se baviti rapom jer ti mjesto nije tu slusati tebe je kao pored ferarija voziti jugu ljep si ti,kao slika ljep kao slika na kojoj je nacrtan ruzni,stari djed pametan si,to ti je jaca strana
kenoj bolji ali jaca kao sto je beba od jackie chana sa karom od 50 centa opasan* si ti ma izgubio si,sa betlanjem trebas zauvjek stati boriti se sa mnom je kao igrati se sa vatrom vrucom a boriti se sa tobom je kao igrati sa treceligasom... opasan*-ne mislim opasan kao da ga se boji neko,nego opasan npr.kaisem il tako nes... ev sad cu napravit anketu pa vi odlucite ko je bio bolji... | |
|
| |
PianoMan
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Tue Jan 13, 2009 8:27 am | |
| - 'haos (citat):
- kazem vam, piano man ce nas se odreci...
kaj to treba da znaci?? | |
|
| |
EgoN
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Thu Jan 15, 2009 2:00 pm | |
| | |
|
| |
ILL HESKEY
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Tue Jan 20, 2009 12:34 pm | |
| nemoj nas se piano odreci sta cemo mi bez tebe :O | |
|
| |
PianoMan
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Tue Jan 20, 2009 6:14 pm | |
| ajd ne kakite | |
|
| |
McKEN
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Mon Jan 26, 2009 2:44 pm | |
| heh brisete...hahaha...e moj vanja... | |
|
| |
'haos Admin
Posts : 177 Join date : 2008-06-02 Age : 30 Location : Rajvosa!!!
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Mon Jan 26, 2009 3:56 pm | |
| sta si ti mislio neg da cu brisat kad si se ti, a vala i ja posteno obrukali, budi sretan prije neg sto ti je to neko procito btw: pogledaj i vidjeces da nije jedino izbrisana samo "ta" tema za koju govoris | |
|
| |
mckeno
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Tue Jan 27, 2009 4:28 am | |
| haha sad si me banovo,a ja sam se registrovo na novoj adresi...hihih... | |
|
| |
Lil Scrizly
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Tue Jan 27, 2009 6:11 am | |
| - mckeno (citat):
- haha sad si me banovo,a ja sam se registrovo na novoj adresi...hihih...
haha..kako si samo glup.. | |
|
| |
mckeno
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Tue Jan 27, 2009 6:23 am | |
| de scrizz debilu jedan ubij se,previse si se digo...za razliku od vanje i keme ti si puno vise ufuran | |
|
| |
mckeno
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Tue Jan 27, 2009 6:26 am | |
| fakat mi nije do svade aj vanja i kemo su preestali aj zacepi i ti vise... | |
|
| |
Lil Scrizly
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Tue Jan 27, 2009 6:55 am | |
| aj bgt.. | |
|
| |
Nebo
| Naslov komentara: Re: Piano Man????Battle??? Tue Jan 27, 2009 11:12 am | |
| | |
|
| |