| G_FighT vs Najjaci ovdje ko je | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
G_FighT
| Naslov komentara: G_FighT vs Najjaci ovdje ko je Fri Feb 13, 2009 9:22 am | |
| pozz svima ja sma G_FighT novi sma ovdje pa bi volio za pocetak jedan priateljski battle ko hoce ak moze najjaci ko je da se prijavi pravila su da nema kontri i vrijedana nacije i familije ostalo sve dozvoljeno lajni neogranceno ak hoces napisi roman ak hoces pjesmicu hh peace svima | |
|
| |
Nebo
| Naslov komentara: Re: G_FighT vs Najjaci ovdje ko je Fri Feb 13, 2009 10:50 am | |
| bacaj prvi kmitzo.. | |
|
| |
ghettoblastter
| Naslov komentara: Re: G_FighT vs Najjaci ovdje ko je Sat Feb 14, 2009 3:56 am | |
| HOCU JA BATLLE SA G FIGTOM | |
|
| |
'haos Admin
Posts : 177 Join date : 2008-06-02 Age : 30 Location : Rajvosa!!!
| Naslov komentara: Re: G_FighT vs Najjaci ovdje ko je Sat Feb 14, 2009 4:02 am | |
| za tvoje dobro ti kazem, nemoj osim ako me piano moze drkcije ubjedit no h8 | |
|
| |
G_FighT
| Naslov komentara: Re: G_FighT vs Najjaci ovdje ko je Sat Feb 14, 2009 1:49 pm | |
| evo txt moj:
ti si samo nebo,a ja sam cijeli svemir za mene si mal ja sam tvoj ozonski omotac dok si ti za mene ko ispred vrata otirac sto su te tako glupog napravili nisi ti kriv
to si mala bakterija koju unistavam ko domestos slusaj pickos.ja sam ti kmico ko najjaca solna kiselina da se mene rijesi i da me pobijedis treba ce ti otpremnina niko te nece,cak te i mati iz kuce baca ko najjvece smece
et mal txt hhhhhhhhh mrsko mi pisat | |
|
| |
PianoMan
| Naslov komentara: Re: G_FighT vs Najjaci ovdje ko je Sat Feb 14, 2009 3:37 pm | |
| wolte mogu li ja ovog sredit? | |
|
| |
ghettoblastter
| Naslov komentara: Re: G_FighT vs Najjaci ovdje ko je Sun Feb 15, 2009 7:42 am | |
| | |
|
| |
Nebo
| Naslov komentara: Re: G_FighT vs Najjaci ovdje ko je Sun Feb 15, 2009 9:02 am | |
| ajd et piano.. lol.. xD ovo ne vrijedi betlat ni protiv najslbijeg xD a mojne mw wolt zvat..-.- | |
|
| |
McKEN
| Naslov komentara: Re: G_FighT vs Najjaci ovdje ko je Sun Feb 15, 2009 9:04 am | |
| | |
|
| |
PianoMan
| Naslov komentara: Re: G_FighT vs Najjaci ovdje ko je Sun Feb 15, 2009 10:22 am | |
| - Nebo (citat):
- ajd et piano.. lol.. xD ovo ne vrijedi betlat ni protiv najslbijeg xD a mojne mw wolt zvat..-.-
okee brate,kad betlas sa mnom ne znas sta ce te zadesiti navodno su kuje oko tebe - greska - to su transvestiti U tvome slucaju G znaci gay,ne znaci gangster,kujo bacim lajn-dva,bezze,jos jedan lazni gangster umro u imenu ti fight,ipak betlove gubis stalno jer svako sranje koje bacis je totalno neoriginalno kazem ti,ne znas betlat,iskreno misljenje trebas cijenit lirika nije za tebe,nemoj mislit da ces pobijedit ajd g fight ti sad bacaj drugi txt | |
|
| |
G_FighT
| Naslov komentara: Re: G_FighT vs Najjaci ovdje ko je Sat Feb 21, 2009 10:01 am | |
| eo sad vidjo txt neam neke inspiracije ali evo par lajni eo vako: stavili su me da betlam protiv ovog pianomana kako su mi to mogli njeg zbetla cak i moja nena na tvojoj curi se vrsi svakodnevna radna smjena posle svih dodje i na mene red pa je i g_fight jeba kad te vidim sere mi se jer ti je faca poput kera ova scena je pi*ka a ti si njena sitna maternjica za tebe nemam druge rijeci vec da si pi*kica za mene si ti samo ovdje sitna mala igrica koju ja udaram i derem poput papirnih slicica mislis da si faca a na tvojoj glavi je jos kikica ja sam plafon dok si ti samo za mene pod ja bi se stidio kad bi ti meni bio ikakav rod eto mali txt od mene peace | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: G_FighT vs Najjaci ovdje ko je | |
| |
|
| |
| G_FighT vs Najjaci ovdje ko je | |
|