StreetSociety
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

StreetSociety

Posjetite, pogledajte, uzivajte

HomeLatest imagesTražiRegistracijaLogin

ghettoblastter VS nebo bratee

Go down 
+3
PianoMan
Nebo
ghettoblastter
7 posters
AutorPoruka
ghettoblastter

ghettoblastter

ghettoblastter VS nebo bratee Empty
KomentarNaslov komentara: ghettoblastter VS nebo bratee   ghettoblastter VS nebo bratee I_icon_minitimeMon Feb 16, 2009 11:02 am

yo nebo hocu batlle sa tobom bez vrijedanja PORODICE lajnova kolko hos Very Happy Very Happy
Na vrh Go down
ghettoblastter

ghettoblastter

KomentarNaslov komentara: Re: ghettoblastter VS nebo bratee   ghettoblastter VS nebo bratee I_icon_minitimeMon Feb 16, 2009 11:04 am

EJ JA MORAM NA TREN TI BACAJ PRVI NIGGA
Na vrh Go down
Nebo

KomentarNaslov komentara: Re: ghettoblastter VS nebo bratee   ghettoblastter VS nebo bratee I_icon_minitimeMon Feb 16, 2009 11:14 am

mrsko mi prvi bacat.. ti ces prvi..xD
Na vrh Go down
ghettoblastter

ghettoblastter

KomentarNaslov komentara: Re: ghettoblastter VS nebo bratee   ghettoblastter VS nebo bratee I_icon_minitimeMon Feb 16, 2009 12:55 pm

sky prica ti je stela glumis svima tu repera smjesan si ba tebra smeker krimin* zajeban si hvalis se mali imas veliku gubicu zatvori je ili cu je ja zatvorit za tebe znas da blastter je back stara skola je u kuci bolje pokazi respect tvoje pjesmice traju kao jedan kit kat ti se lozis na to a ja nevolim tvoj rap doslo je vrjeme da kvalitet ispliva 2009 to je moja godina vise mi je muka od svih tih "repera" bolje pazi sta ti pricas nema poslje jebiga ti si tatin sin mamina maza furas se na ulicu pricA ti je prazna jebi to sranje slusaj sta ti blastter kaze ovo je hoood rap direktno sa AP-A ti kao sve znas i ulicu i podzemlje bio hardcore pa si prerasto u pozere svo vrjeme bio si nizi rank a to i ostat ces zivis u snovima da mixtape dobro prodat ces 2009 blastter se vratio u poso batlle protiv najaceg evo vam ga gotov jer doslo je vrjeme da se pocupa korov za sve vas pedere ja imam novi moto

krimin-kriminalac

bacaj sky
Na vrh Go down
PianoMan

PianoMan

KomentarNaslov komentara: Re: ghettoblastter VS nebo bratee   ghettoblastter VS nebo bratee I_icon_minitimeMon Feb 16, 2009 1:06 pm

ghettoblastter (citat):
sky prica ti je stela glumis svima tu repera smjesan si ba tebra smeker krimin* zajeban si hvalis se mali imas veliku gubicu zatvori je ili cu je ja zatvorit za tebe znas da blastter je back stara skola je u kuci bolje pokazi respect tvoje pjesmice traju kao jedan kit kat ti se lozis na to a ja nevolim tvoj rap doslo je vrjeme da kvalitet ispliva 2009 to je moja godina vise mi je muka od svih tih "repera" bolje pazi sta ti pricas nema poslje jebiga ti si tatin sin mamina maza furas se na ulicu pricA ti je prazna jebi to sranje slusaj sta ti blastter kaze ovo je hoood rap direktno sa AP-A ti kao sve znas i ulicu i podzemlje bio hardcore pa si prerasto u pozere svo vrjeme bio si nizi rank a to i ostat ces zivis u snovima da mixtape dobro prodat ces 2009 blastter se vratio u poso batlle protiv najaceg evo vam ga gotov jer doslo je vrjeme da se pocupa korov za sve vas pedere ja imam novi moto

krimin-kriminalac

bacaj sky

wtf? ja kontao neka prica lol!
Na vrh Go down
187

187

KomentarNaslov komentara: Re: ghettoblastter VS nebo bratee   ghettoblastter VS nebo bratee I_icon_minitimeMon Feb 16, 2009 1:08 pm

znam unaprijed da ce sky pobijedt zato sky brat glas tebi heh (unaprijed)
Na vrh Go down
http://www.gameaddict.blogger.ba
Nebo

KomentarNaslov komentara: Re: ghettoblastter VS nebo bratee   ghettoblastter VS nebo bratee I_icon_minitimeTue Feb 17, 2009 2:24 am

ljudi ne znam.. Neutral razmisljam dal da bacam 2 il 4 lajna.. Neutral
Na vrh Go down
Krime

Krime

KomentarNaslov komentara: Re: ghettoblastter VS nebo bratee   ghettoblastter VS nebo bratee I_icon_minitimeTue Feb 17, 2009 4:56 am

pa sky koliko mozes da ukrades toliko i baci Cool Cool
Na vrh Go down
ghettoblastter

ghettoblastter

KomentarNaslov komentara: Re: ghettoblastter VS nebo bratee   ghettoblastter VS nebo bratee I_icon_minitimeWed Feb 18, 2009 5:30 am

e jbg nebo ja za 15 min napiso txt on pise 2 dana jbt scratch scratch scratch
Na vrh Go down
Nebo

KomentarNaslov komentara: Re: ghettoblastter VS nebo bratee   ghettoblastter VS nebo bratee I_icon_minitimeThu Feb 19, 2009 10:00 am

Krime (citat):
pa sky koliko mozes da ukrades toliko i baci Cool Cool

ako je tako necu ni bacat.. nezz sta se dzabe glupiras kerime.. ja ozb dok GB ne baci sta bolje necu odgovarat.. mislim.. nema ni rime.. ko da je lik crvenkapicu piso.. Neutral
Na vrh Go down
ghettoblastter

ghettoblastter

KomentarNaslov komentara: Re: ghettoblastter VS nebo bratee   ghettoblastter VS nebo bratee I_icon_minitimeThu Feb 19, 2009 11:12 am

JA NAPISO CRVENKAPICU I NEMA RIME JARANE NEZZ U BATTLU PROTIV PIANA KO JE PRICO O BAKICI I HORMASICAMA I GDJE TU IMA RIME JBT PIANO IMA 13 GOD I NJOS SE PISKI U GACE argue argue argue argue argue argue argue argue argue argue argue argue argue WTF WTF WTF WTF WTF WTF WTF
Na vrh Go down
Lil Scrizly

Lil Scrizly

KomentarNaslov komentara: Re: ghettoblastter VS nebo bratee   ghettoblastter VS nebo bratee I_icon_minitimeThu Feb 19, 2009 1:34 pm

confused ovo je za kljuc.. Twisted Evil
Na vrh Go down
'haos
Admin
Admin
'haos

KomentarNaslov komentara: Re: ghettoblastter VS nebo bratee   ghettoblastter VS nebo bratee I_icon_minitimeThu Feb 19, 2009 1:43 pm

Lil Scrizly (citat):
confused ovo je za kljuc.. Twisted Evil

potpis
Na vrh Go down
https://streetsociety.forummotion.com
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: ghettoblastter VS nebo bratee   ghettoblastter VS nebo bratee I_icon_minitime

Na vrh Go down

ghettoblastter VS nebo bratee
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» GHETTOBLASTTER
» Synma & The Sky(nebo) vs .. ???
» Nebo protiv MC kena xD
» Synma&Nebo (Bh unit)-party.mp3