| haose izazivam te na battle :D | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
'haos Admin
Posts : 177 Join date : 2008-06-02 Age : 30 Location : Rajvosa!!!
| Naslov komentara: Re: haose izazivam te na battle :D Thu Dec 25, 2008 12:09 pm | |
| pa slusaj njih a ne nas, jedino nek ti zene daju savjete, al ne da ti naredjuju | |
|
| |
Nebo
| |
| |
PianoMan
| Naslov komentara: Re: haose izazivam te na battle :D Sat Dec 27, 2008 3:51 pm | |
| haose planiras li ti spitat jesmol rekli tri runde il nismo | |
|
| |
'haos Admin
| Naslov komentara: Re: haose izazivam te na battle :D Sat Dec 27, 2008 5:11 pm | |
| spitam, i razvaljujem te sad ko bager dok ti sjedis u kuci i slusas mali slager moji textovi te tuku kao da sam karater u mojim rimama ima zivota i svoj karakter gaze sve oko sebe,dok ne ostane ni travka napisat dobro nemozes jer ti je mozak kao barka ti govoris da si reper, to je brate opticka varka ostani u tami, i nemoj sad ici plakati mami
dogovorili smo se da bude 16:8:16 | |
|
| |
PianoMan
| Naslov komentara: Re: haose izazivam te na battle :D Sat Dec 27, 2008 5:54 pm | |
| - 'haos (citat):
- spitam, i razvaljujem te sad ko bager
dok ti sjedis u kuci i slusas mali slager moji textovi te tuku kao da sam karater u mojim rimama ima zivota i svoj karakter gaze sve oko sebe,dok ne ostane ni travka napisat dobro nemozes jer ti je mozak kao barka ti govoris da si reper, to je brate opticka varka ostani u tami, i nemoj sad ici plakati mami
dogovorili smo se da bude 16:8:16 aj ev i moj drugi zasto da betlam s tobom kad brate karakter ti opao i da imas godine iskustva opet istinu bi spoznao opet si propao,zna se,bolji sam opet ostao za tebe sam definicija repera al beatovi su moj posao buraz ti ne bi bio cool ni da si zaspo u frizideru sav tvoj rad se cuo i vidio - samo u kucnom enterijeru bices neuspjeh jer za album planiras veliku premijeru bices neuspjeh jer koga god betlam odmah zavrsi karijeru | |
|
| |
Krime
| |
| |
PianoMan
| Naslov komentara: Re: haose izazivam te na battle :D Sat Dec 27, 2008 6:06 pm | |
| | |
|
| |
Nebo
| Naslov komentara: Re: haose izazivam te na battle :D Sun Dec 28, 2008 2:26 am | |
| HAOS spitam, i razvaljujem te sad ko bager dok ti sjedis u kuci i slusas mali slager Nije tolko pocetnicki.. al je slabo.. moji textovi te tuku kao da sam karater u mojim rimama ima zivota i svoj karakter Nije karater nego karatas.. gaze sve oko sebe,dok ne ostane ni travka napisat dobro nemozes jer ti je mozak kao barka Malo bolje.. al nije nesto.. ti govoris da si reper, to je brate opticka varka ostani u tami, i nemoj sad ici plakati mami Najgore u txtu.. Ako on govori to ne moze bit opticka varka.. a tami-mami.. no comment.. PIANO MAN zasto da betlam s tobom kad brate karakter ti opao i da imas godine iskustva opet istinu bi spoznao Nije nesto.. rima nije losa al slabo.. opet si propao,zna se,bolji sam opet ostao za tebe sam definicija repera al beatovi su moj posao Ovo je dobro.. a samo da si reko "Ubijat tebe je moj posao" il nesto tako bilo bi puno bolje.. ovako zvuci otrcano.. buraz ti ne bi bio cool ni da si zaspo u frizideru sav tvoj rad se cuo i vidio - samo u kucnom enterijeru Prvi lajn dobar.. drugi los.. bices neuspjeh jer za album planiras veliku premijeru bices neuspjeh jer koga god betlam odmah zavrsi karijeru Prosjek.. nije nesto.. Znaci poprilicno slabo bacili.. al svejedno glas PIANO jer je bar malo bolje.. | |
|
| |
'haos Admin
| Naslov komentara: Re: haose izazivam te na battle :D Sun Dec 28, 2008 4:02 am | |
| mah znam da ne valja, al mi dosta vise betlanja... valja sad ponovo 16 lajnova uf... | |
|
| |
PianoMan
| Naslov komentara: Re: haose izazivam te na battle :D Sun Dec 28, 2008 4:18 am | |
| - 'haos (citat):
- mah znam da ne valja, al mi dosta vise betlanja... valja sad ponovo 16 lajnova uf...
ajde ajde | |
|
| |
'haos Admin
| Naslov komentara: Re: haose izazivam te na battle :D Sun Dec 28, 2008 4:23 am | |
| bjezi, ba hocu da se malo potrudim, a sad znam sto sky zna betlat, on ucio... hehe, jes mi sad krivo sto na bosrapu zatvorena tema za to... al odo ha furat graffove | |
|
| |
Krime
| |
| |
Nebo
| Naslov komentara: Re: haose izazivam te na battle :D Mon Dec 29, 2008 7:31 am | |
| | |
|
| |
Krime
| Naslov komentara: Re: haose izazivam te na battle :D Mon Dec 29, 2008 11:08 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: haose izazivam te na battle :D | |
| |
|
| |
| haose izazivam te na battle :D | |
|