| ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! | |
|
+7'haos Makaveli Nebo 187 Lil Scrizly McKEN ILL HESKEY 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ILL HESKEY
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 9:05 am | |
| hahah eto vidis ilahije slusa,koji to pravi rapper radi :S,necu ja shut the fuck up pokajo sam se sto i ja svojih 10 lajnova nisam pola sata piso,ja se nesmatram muslimanom nisam nikad vjernik bio,ah da imas pravo slusat sta hoces al slusas ilahije i sad odjednom kralj betla nema smisla....... | |
|
| |
McKEN
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 9:06 am | |
| | |
|
| |
Nebo
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 9:07 am | |
| Cujte sad.. nije bitno jel propo, slusa ilahije, vjernik il nije vjernik ako to nije receno u betlu.. mozes narodnjake slusat i doc i ubit nekog ne betlu i nije bitno sta slusas dok znas.. i dok si bolji.. | |
|
| |
Nebo
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 9:09 am | |
| i ako nastavite srat po temi lokcacu je.. | |
|
| |
Makaveli
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 9:14 am | |
| ja sam dao glas mckenu bio je bolji dosta od heskey-a..mislim da treba bit realan,, | |
|
| |
Nebo
| |
| |
'haos Admin
Posts : 177 Join date : 2008-06-02 Age : 30 Location : Rajvosa!!!
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 9:22 am | |
| - McKEN (citat):
- on je kreno...
hahhahha, ovo ti je bilo djetinasto... iskuliraj i nemoj pisat nest ako enmas sta pametno rec no h8 - ILL HESKEY (citat):
- neces vraga muslimancino
jbg sad heskey :/ kakve veze ima sto je on musliman?!... ovo je sad preslo u glupu svadju i ti iskuliraj... necu nikog od vas dvojice da kritiziram al ovo je stvarno glupo - Nebo (citat):
- Cujte sad.. nije bitno jel propo, slusa ilahije, vjernik il nije vjernik ako to nije receno u betlu.. mozes narodnjake slusat i doc i ubit nekog ne betlu i nije bitno sta slusas dok znas.. i dok si bolji..
ovoje jedini pametan komentar na ovoj temi, i ako neko sad postavi ijedan komentar koji nema veze o betlu odnosno glas ili misljenje koji je bolji, slijeid kljuc... | |
|
| |
Makaveli
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 9:23 am | |
| a ko si ti?? [/quote] ja sam ocjenjivac..... :D:D:D | |
|
| |
Lil Scrizly
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 10:37 am | |
| - Nebo (citat):
- skriz je glaso za heskija jer su jarani.. skriz s tim o lajnova si se provalio
kao prvo imam glasat za koga god ja ocu.. kao drugo..meni se cini da je tebi skaj neko kurcem izbio oci ili sta ? HESKEY: znas li zasto te zovem mekejn jer zenskasto ti zvuci to mc ken ali ipak ovako i onako ti si degen u skoli samo smijes dobivat petice a ako dobijes cetvorku, odmah u plač i nemoj me tuci mamiceovo je sad betl tejkova (Takover) i mali mekejn osjeti sta je power prije nekolko mjeseci nisi znao sta je midwest i sad hoces da mi bacas neki text idi strebaj predmete jer mamica naredila da moras dobi petMEKEN: u danasnje vrjeme rapper postaje picka obicna"on je hardcore rapper",a slusa marilyn monsonamozda ne zna razliku izmedu ta dva stila ma glup je,kad mu je teska u srednjoj prva godina*prije si tipican rapper bio,a sad si rap hardkorasjos malo poceces da turbo folk slusas postace obicna kurva kao sekulic goga dole mu je uvjek bila rupa,bice tranvestit vremena ovogama bolji sam od vas,nemozete mi nista nisi uspio odbraniti cast lil scrizza... SAD RECI KAKO TREBAJU ICI | |
|
| |
ghettoblastter
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 10:39 am | |
| OVAJ SE BATLLE PRETVORIO U SVADU OKO VJERA.. NIDJE VEZE KAKVE VEZE IMA VJERA SA BATLLOM?? SMIJE LI SE GLASAT NA OVOM BATLLU????? | |
|
| |
ILL HESKEY
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 10:47 am | |
| sad to on mene izroko na ovom batlu, :S a to svadja oko vjere nije svadja samo sam mu reko muslimancino posto uvjek govori da je musliman,i jos odkud to sad odjednom da izazivac nema pravo da drugi baca,kad su oni mene i scrizza izazvali rekli su da prvi bacamo i sad odjednom on ovdje naredjiva,ja tekst napiso za pet minuta,njegov odgovor ceko pola sata imali smisla,normalno da ce bolji battle on napisat :S nisi moro napisat za 5 minuta.. mogo si i ti duze.. | |
|
| |
McKEN
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 10:53 am | |
| aj stvarno nije vazno,nije mi do svade,ljudi glasajte...vise nema svade... | |
|
| |
ghettoblastter
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 10:59 am | |
| PA VALJDA AKO JE DUZE PISO DA CE MU TEKST BITI BOLJI... HESKEY DOBRO SI PISAO ZA 5 MIN. ALI BOLJI JE KENO BIO GLAS ZA KENU... | |
|
| |
Lil Scrizly
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 11:17 am | |
| | |
|
| |
McKEN
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 11:24 am | |
| | |
|
| |
'haos Admin
Posts : 177 Join date : 2008-06-02 Age : 30 Location : Rajvosa!!!
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 11:28 am | |
| | |
|
| |
PianoMan
| |
| |
Makaveli
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 12:05 pm | |
| | |
|
| |
EgoN
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 3:12 pm | |
| mekejn sve i da sam mislis da si podero ovaj battle, djete smiri se vec jednom!..alo prvo i osnovno je postovati starijeg od sebe, pa onda mu srati, mislim da generalno gledajuci heskey-u nisi ni do koljena..u battlu protiv mene napisao si da ti je ono bio zadnji post sto pises na forumu..tako budi od rjeci i fuck off!
btw glas heskeyu! | |
|
| |
ILL HESKEY
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Sun Feb 01, 2009 3:23 pm | |
| et vidis kako je moj moka pametan | |
|
| |
Nebo
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Mon Feb 02, 2009 1:27 am | |
| - EgoN (citat):
- mekejn sve i da sam mislis da si podero ovaj battle, djete smiri se vec jednom!..alo prvo i osnovno je postovati starijeg od sebe, pa onda mu srati, mislim da generalno gledajuci heskey-u nisi ni do koljena..u battlu protiv mene napisao si da ti je ono bio zadnji post sto pises na forumu..tako budi od rjeci i fuck off!
btw glas heskeyu! 1. nije osnovno postovat starije u betlu.. 2. ako je heski vislji ne znaci da je bolji.. 3. u betlu protiv tebe.. znaci imali ste vec sukoba.. znaci logicno je da neces za njega glasat.. znaci nije pravedan glas.. nije da sam uz njega zato jer hocu bit.. vec jer je bolji.. da je heski bio bolji i za njega bi ovako uradio.. | |
|
| |
ghettoblastter
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Mon Feb 02, 2009 8:30 am | |
| | |
|
| |
McKEN
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Mon Feb 02, 2009 9:04 am | |
| kemo al hajde nesto priznaj...znas i sam zasto sam se naljutio na tebe...nisi igro posteno...rekli smo bez kontri, a kod tebe su bile dvije kontre...nisi puno stariji od mene(nepune dvije godine),tako da nisi neko ko mi moze ocitavati lekciju i pmaetovati(no h8,samo realnost)...ajde sad priznaj da sam upravu sve sto sam sad napiso???? | |
|
| |
Makaveli
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Mon Feb 02, 2009 9:11 am | |
| ljudi hajmo gledat realnost..keno je bio bolji od heskey-a u ovom bettle-u...heskey ti si dobar al keno je bolji pomiri se sa time..nebi imo vise glasova da kompe ne glasaju za tebe... | |
|
| |
McKEN
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! Mon Feb 02, 2009 10:22 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! | |
| |
|
| |
| ill heskey wanna battle with mekejn !!!!!!!!! | |
|